Безплатна подмяна на изделието и 10 ГОДИНИ гаранция Научи повечеДоверете се на качеството!

Информация за нас

Стоян Неделчев – ЕООД е българска фирма която работи от 2004г. в град Русе. Дейността ни, мисията ни като производители доказали се на българският пазар също и на международният и европейският пазар е свързана с ръчно изработване на висококачествени градински изделия за вашата градина и вашият дом.  Изделията, които произвеждаме са направени от огнеупорни видове вулканични материали, лепила, различни видове мрамор на прах, различни асортименти и естествен камък от най висок клас и здрави конструкции за монтаж. Единствените по родът си продукти, които предлагаме в нашият онлайн магазин за вашият дом и  градина.

 

Богата гама от продукти:

 • Барбекюта
 • Пещи
 • Мивки
 • Чешми
 • Стенни чешми
 • Комбинирани барбекюта с пещ
 • Маси
 • Пейки
 • Тротоарни плочки
 • Градински плотове в различни варианти
 • Градински параклиси.

Също и богато разнообразие за вашата лятна кухня според вашето въображение, желание и изискване което за нас винаги е било и ще остане на първо място.

Изпълнението на всяко едно градинско изделие е професионално за което е помислено в най малки детайли за всеки един елемент от него. Ние от  grillsgarden  държим също да знаете, че нашите продукти са напълно екосъобразни, и безопасни и не претърпяват обработка с химикали или други вещества, а материалите, от които са изработени са инертни и напълно естествени.

Държим също да знаете, че всяко едно от изделията е не само с уникална ръчна майсторска изработка, която може да намерите единствено само при нас, но и всяко едно от изделията ни е с уникален по рода си хромникелов шпилков захват, който гарантира дълъг живот и стабилност на вашето градинско изделие за години напред. Всички градински изделия имат хромникелови крачета за постигане на по-добра нивелация независимо от настилката. Разгледайте всички ръчно изработени изделия в нашият сайт – grillsgarden.com.

GRILLSGARDEN е името на висококачествените градински изделия изработени от естествен камък но също и големият вид външни облицовки които предлагаме към всяко изделие за облицовка по индивидуална преценка от нашите клиенти, за което дължим всичко това на русенските майстори в подкрепа на местното производство и българските традиции в обработка на естествен камък и с отговорно отношение към природните ресурси.

Свържете се с нас на телефон 0893 884 779  или ни пишете на имейл  info@grillsgarden.com  за да получите професионална консултация при избора на вашето градинско изделие.

Нашата мисия

Ние от grillsgarden сбъдваме вашите мечти и желания, защото знаем колко е хубаво да прекараш една незабравима и вълнуваща лятна вечер навън, в компанията на най-близките роднини или приятели пред градинското барбекю със студена бира в ръка.

На пръв поглед произвеждаме висококачествено градинско обзавеждане с облицовка от естествен камък по индивидуална преценка на клиентите ни, но повече ни се иска да вярваме , че произвеждаме красиви допълнения към домашната градина и уют в хармония с природата и семейството и близките ни. Островчета на почивката и спокойствието прекарани с семейството, приятелите и близките. Малки лични съкровени царства, създадени по собствен вкус и със собствени ръце и с много любов. Притегателни центрове за семейството, приятелите и близките.  Ковачници за смях и спомени и вълнуващи моменти. Местата за прегръдки и приятелски потупвания по рамото. Места за дишане и усамотение, когато ни се прииска. Места, за които да мислим през работната седмица. Места, за които да правим планове и да творим и градим.  Места , на които искаме да бъдем и към които да се връщаме винаги.

За нас и нашите служители GRILLSGARDEN  е семейство, дом, подкрепа, разбирателство, доверие, почтеност и обич. Делото на един живот и също бъдещето на друг живот. Мисия и  незабравима страст. Нашата гордост и мечта и просперитет. Възпитание в любов към родното и корена и родината ни. Знание , че там откъдето взимаш, там е редно да дадеш. Работа любов и развитие почтеност и труд и всеотдайност. Да работим и творим със собствените си ръце и да сме всеотдайни. Да създаваме красота и незабравими спомени и мигове. Да сме все повече близо до природата и близките и приятелите.

Оставащата част от нашата история я пишете вие, нашите клиенти.

“От екипът на GRILLSGARDEN.COM